Jijbepaalt

Maak een schademelding!

De consument heeft volledige keuzevrijheid!

Wij zijn Henk, David en Timo, en geven een duidelijk statement af naar de buitenwereld.
De eigenaar van de auto is onze klant! De verzekeraar is de partij die zijn klant bij schade schadeloos moet stellen.  De consument heeft het volste recht om te kiezen waar zijn auto bij schade hersteld wordt. Zonder beperkende voorwaarden van de verzekeringsmaatschappij.

Daarom hebben wij als autobedrijf en schadeherstelbedrijf Wiltjer & Offenga  bewust voor het nieuwe onafhankelijke initiatief Jijbepaalt.nl gekozen, en dus het belang van onze klant. Trots dragen wij dit uit met de Jijbepaalt Garantie. Duidelijker kunnen we niet zijn.

Jijbepaalt.nl zorgt ervoor dat de volledige keuze bij de consument ligt en niet bij de verzekeraar.
Als blijkt dat bij schade je geen vrije reparateurkeuze hebt, en zelfs geconfronteerd wordt met sancties, dan helpen wij, samen met Jijbepaalt.nl  om een betere keuze te maken.

Wanneer een schade geclaimd wordt via Jijbepaalt.nl dan waarborgt Jijbepaalt.nl dat alle geleden schade volledig wordt geclaimd. U kunt er van op aan dat alle schade die mogelijkerwijs kan worden geclaimd, ook daadwerkelijk voor u zal worden geclaimd. Hierdoor krijgt u waar u recht op heeft en waar u voor verzekerd bent.

Als consument moet u er tenslotte nog steeds vanuit kunnen gaan dat uw auto goed wordt hersteld. Dit betekent terugbrengen in de staat van vóór de aanrijding zonder concessies op kwaliteit en veiligheid.

Onze tip: Vraag om een autoverzekering met vrije reparateurkeuze zonder (financiële) sancties

Nieuwsgierig en wilt u meer weten?

U bent van harte welkom voor schadeherstel, vragen of de speciale jijbepaalt folder met belangrijke informatie voor u als autobezitter. Uiteraard kan dit gecombineerd worden met uw onderhoudsbeurt, en/of APK.
Wiltjer & Offenga Autobedrijf en Schadebedrijf, Industrieweg 2-A, Harlingen. 0517-431016

www.jijbepaalt.nl
JIJBEPAALT(.NL) wat er bij autoschade gebeurt!

Bovag garantie

Afspraak maken?

Maak hier direct een afspraak! voor onderhoud of reparatie

Lees meer
Bovag garantie

Autopech? Mobiliteitsgarantie

Met de AutoFirst mobiliteitsgarantie bent u altijd goed geholpen.

Lees meer
Bovag garantie

Jijbepaalt!

Schade niet jouw schuld? Dan niet meer je schade aan je auto via je eigen verzekeraar regelen! Krijg waar je wettelijk recht op hebt. Jij betaalt, jij bepaalt!

Lees meer
Bovag garantie

Onze occasions

Auto kopen? Wij hebben een mooi occasions aanbod. Bekijk onze occasions!

Lees meer